Kysymyksiä tilauksestasi?
+45 70 13 17 44 (English Support)

0Item(s)

Ostoskorissasi on 0 tuote

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Olemme omistautuneet tarjoamaan Sinulle parhaan palvelun.hinnan.valikoiman.

Jokaisena päivänä pyrimme työssämme parempaan kuin eilen. Takaamme asiakkaillemme parhaan palvelun, parhaat hinnat ja suurimman valikoiman. Olemme omistautuneita ja asiantuntevia asiakaspalvelijoita – olemme paras apu Sinulle, joka etsit sopivaa kosketinsoitinta. Lue lisää yrityksestämme tältä sivulta.


Keitä olemme?

Digitalpiano.fi on osa Juhl-Sørensen A/S yritystä, joka on digitaalipianojen maahantuoja Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa. Juhl-Sørensen on perheyritys, joka perustettiin vuonna 1895. Yritystä johtaa nyt neljässukupolvi ja pitkän kokemuksen vuoksi omaamme laajan asiantuntemuksen kosketinsoittimista. Juhl-Sørensenin henkilökunta Suomessa huolehtii digitalpiano.fi:n asiakaspalvelusta ja tuotetoimituksesta. Digitaalipianojen lisäksi Juhl-Sørensen myy myös akustisia pianoja ja flyygeleitä. Juhl-Sørensen on Skandinaviassa johtava pianoyritys, jolla on liikkeitä Århusissa, Tukholmassa, Oslossa ja Helsingissä ja on Steinway & Sons merkin maahantuoja Tanskassa, Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa.

Digitalpiano.fi keskittyy laajaan valikoimaan, parhaisiin hintoihin ja erinomaiseen palveluun niin puhelimitse kuin liikkeessäkin. Yrityksen iskulause on ”100%:sesti omistautunut kosketinsoittimille.”


Yrityksen historia

office-1
office-2
office-3
office-4
JS
JS