Kysymyksiä tilauksestasi?
+358 (0) 50 46 55523

0Item(s)

Ostoskorissasi on 0 tuote

Product was successfully added to your shopping cart.

Asiakaspalvelu

1. Asiakaspalvelu

Voit ottaa meihin yhteyttä monin eri tavoin. Valitse alla olevista sinulle sopivin.

- Soita meille numeroon 050 - 465 5503. Vastaamme puheluusi myymälämme aukioloaikoina ma-pe klo 10 - 18 ja lauantaisin klo 11 - 15.
- Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@digitalpiano.fi
- Chattaa kanssamme, mikäli tarvitset nopeasti vastauksen. Chat-linkki löytyy kotisivultamme.
- Pistäydy Helsingin myymälässämme osoitteessa Unioninkatu 13. Olet lämpimästi tervetullut kokeilemaan myymälässämme esillä olevia soittimia. Saat tarvittaessa ammattilaisten neuvoja soittimen valintaan sekä lisätietoja tuotteistamme.

2. Yrityksestämme

Digitalpiano.fi myy sähköpianoja Suomessa. Se on osa Juhl-Sorensen A/S -yhtiötä. Helsingin myymälämme ja sen henkilökunta huolehtii digitalpiano.fi-osoitteessa tehtyjen tilausten toimituksista ja asiakaspalvelusta.

3. Mikä on Juhl-Sørensen A/S

Juhl-Sørensen A/S on vuonna 1895 perustettu, jo neljännessa polvessa johdettu perheyritys. Sähköpianojen lisäksi Juhl-Sorensen myy, vuokraa ja huoltaa perinteisiä pianoja ja flyygeleitä. Yhtiö on Skandinavian johtava yritys alallaan ja sillä on myymälät Kööpenhaminassa, Århusissa, Oslossa, Tukholmassa ja nyt myös Helsingissä. Juhl-Sorensen on maailman johtavan flyygelivalmistajan, Steinway & Sonsin, pääedustaja Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

4. Ilmaiset toimituskulut

Monet soittimia myyvät nettikaupat näyttävät ensisilmäyksellä edullisilta, mutta ennen kuin tilattu soitin on kotiovella, lisäkuluja toimituksesta onkin saattanut kertyä roimasti. Ostaessasi soittimen meiltä, voit olla huoletta: hintamme sisältävät toimituksen suomalaisen tilauspaikan alaovelle saakka.